avrigotours

potovalna agencija

Izleti in potovanja

Banja Slatina - Zdraviliško sprostitveni oddih, 11 dni

Min št. udeležencev: 48
Država: Bosna in Hercegovina

Vstopna točka: AP Nova Gorica, AP Ajdovščina, Ljubljana Dolgi Most

Status aranžmaja: Prijave v teku

Zahteva za dodatne informacije

Zdravilišče za fizikalno medicino in rehabilitacijo Dr. Miroslav Zotovič BANJA SLATINA pri Banja Luki (novozgrajeni hotel visoke kategorije z bazenom in zdravniško-terapevtskim oddelkom) slovi kot eden največjih in najbolj kakovostnih zdravstvenih centrov na področju fizikalne medicine in rehabilitacije, ortopedije in hiperbarične medicine v Republiki srbski in BiH z lastnim izviorom termo-mineralne vode.

Na lokaciji v Slatini oddelek deluje za rehabilitacijo bolnikov z revmatičnimi boleznimi, pooperativnih in post-travmatičnih držav, ki v procesu zdravljenja in rehabilitacije združuje uporabo postulate stroke in sodobne medicinske tehnologije, kar pripomore k naravni termomineralno vodo in zdravilne blatne (peloid).11-DNEVNI TERMIN: sreda, 18. 4. – sobota, 28. 4. 2018
CENA: 462,00 eur (možno plačilo: akontacija + 9 obrokov)


Vsebina in cena za 11-dnevni program (10x polni penzion), prevoz in osnovno turistično nezgodno zavarovanje v 1/2 sobi: 462,00 eur/na osebo

Program Slatina:
- specialistični zdravniški pregled in priprava individualnega programa fizikalnih terapij
- terapijski program, vodenje medicinske dokumentacije in odpustno pismo
- vsak dan štiri fizikalne terapije po nasvetu zdravnika glede na vaše zdravstveno stanje (kopanje ali kopel v termo mineralni vodi, zdravilna blatna obloga, terapijska skupinska telovadba, elektro, termo ali magnetna terapija, terapijski ultrazvok)  
- koriščenje plavalnega bazena z navadno vodo
- svečana večerja z glasbenim programom
- 1x skupinska vadba progresivne mišične relaksacije
- 1x skupinsko predavanje psihologa na temo medsebojnega komuniciranja
- 1x skupinsko predavanje o zdravi prehrani
- v ceni programa je všteta turistična taksa.

Namestitev v dvoposteljnih sobah visoke kategorije, vse sobe imajo balkon, WC, kopalnico s tuš kabino, fen, TV, telefon in internet. Zajtrk, kosilo in večerja z možnostjo dietne prehrane za diabetike.
DOPLAČILA: 1/1 soba – 19,00 €/na dan
Plačilo dodatnih storitev po ceniku: masaž, specialističnih pregledov, ultrazvočnih in drugih medicinskih preiskav lahko izvede z gotovino ali s kreditnimi karticami.

V organizaciji Klinike SVJETLOST Banja Luka – www.klinika-svjetlost.ba
- 1x brezplačen specialistični pregled oči (za morebitne storitve v času bivanja in kasneje nudijo članom KUS 10% popust na obstoječ cenik). V času bivanja vam naredijo tudi nova očala-bistveno nižja cena kot pri nas.
V organizaciji zobne ordinacije SORRISO CENTAR Banja Luka – www.sorrisocentar.com
- 1x brezplačen specialistični pregled (za morebitne storitve v času bivanja in kasneje nudijo članom KUS 10% popust na obstoječ cenik).
PREVOZ IN ZAVAROVANJE:
Prevoz z avtobusom in osnovno nezgodno turistično zavarovanje (avtobus je vse dni bivanja z vami). Odhod iz Nove Gorice (možen vstop na različnih postajališčih ob avtocesti do Brežic).

DOPLAČILA PREVOZA ZA MANJŠO SKUPINO:
43-47 potnikov na avtobusu:  8,00 eur/na osebo;
38-42 potnikov na avtobusu : 19,00 eur/na osebo;
30-37 potnikov na avtobusu:  doplačilo znano 20 dni pred odhodom glede na velikost avtobusa    

V PRIMERU MANJŠEGA ŠTEVILA PRIJAV KOT 30 ČLANOV SE TERMIN NE IZVAJA. AVRIGO POVRNE VPLAČANO AKONTACIJO IN ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI NA VAŠ TRR.

Pomembno:
V ceno je vključeno osnovno nezgodno zavarovanje Zavarovanje krije nezgodno smrt (v višini 30.000 EUR)  in 100 % trajno izgubo splošne delovne sposobnosti – invalidnost (v višini 10.000 EUR), za poškodbe zaradi nepredvidenih okoliščin (padci, zlomi) skladno z določili Splošnih pogojev za nezgodno zavarovanje oseb PG-NE/10-04 zavarovalnice Triglav in Dopolnilnih pogojev PG-ntu-IZL/11-12, vendar brez dnevne odškodnine. Sem ne sodijo poškodbe zaradi morebitnih zdravstvenih obolenj. Če je zavarovanec ob nezgodi starejši od 75 let zavarovalnica izplača 50 % zneska.
Prijavljeni naj OBVEZNO sklenejo oziroma pridobijo Evropsko zdravstveno kartico na lokalni izpostavi ZZZS, ki je brezplačna! Priporočamo, da sklenete samoplačniško dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco (Vita, Coris, Vzajemna tujina ipd.), ki krije stroške hujših poškodb, bolezenskih stanj in njihovih hujših posledic.

PRIJAVE IN PLAČILO AKONTACIJE:Prijave do vključno do vključno  29. 3. 2018.    

Možni izleti in druge aktivnosti v času bivanja v organizaciji lokalnih turističnih agencij in vodičev, plačljiva neposredno na licu mesta lokalnemu organzatorju: Banja Luka, Kozara, Jajce, Plivsko jezero, NP Una

Opomba: Prograj se izvaja s Klubom upokojencev Slovenije, katerega članstvo je potrebno urediti pred odhodom.