avrigotours

potovalna agencija

Avrigo z novo celostno podobo pričakal mladenko, ki je bila že tretjič privezana pri nas

21.09.2016 Po pestrem vikendu na potniškem terminalu se je danes pri nas znova privezala potniška ladja Seven Seas Explorer, ki nas je prvič obiskala 1. avgusta, ko je bila na svojem krstnem križarjenju. Podjetje Avrigo jo je pričakalo v novi preobleki.

Mladenka je bila prvič splavljena šele julija letos, zgradila jo je italijanska ladjedelnica Fincantieri za ladijsko družbo Regent Seven Seas Cruises. Z 223 metri dolžine in kar 14 palubami lahko gosti do 750 potnikov, za katere skrbi kar 650 članov posadke, zgrajena je z uporabo najbolj naprednih tehnologij na področju varstva okolja. Na svoji poti se je v Kopru danes ustavila že tretjič. Čast jo bomo imeli občudovati še 20. oktobra, ko bo pri nas zasidrana zadnjič letos. Svoj sloves prestižne ladje opravičuje s pestro umetniško zbirko, izjemnimi cvetličnimi dekoracijami, bogato opremljenimi kabinami ter izvrstno kulinariko. Do danes je v Koper priplulo 49 ladij in približno 58.000 potnikov, do konca sezone jih bo še 21 oziroma 19.000 potnikov.

Podjetje Avrigo d.o.o. iz Nove Gorice je prestižno potniško ladjo pričakalo z novo celostno grafično podobo. V sodelovanju z agencijo Atlas Express iz Portoroža izvaja avtobusne prevoze potnikov različnih ladjarskih družb, ki goste pripeljejo na potniški terminal v Koper, kot uradni avtobusni prevoznik.