avrigotours

potovalna agencija

Avrigo že deseto leto zapored Uradni prevoznik SIW 2017

Slovenska turistična organizacija je tudi letos prevoze v okviru Slovenske turistične borze (Slovenian Incoming Workshop – SIW), ki se bo letos od 11. do 13. maja odvijala v Ljubljani, že 10 leto zapored zaupala našemu podjetju.

SIW je največji poslovni dogodek slovenskega turizma, na katerem se srečujejo slovenski turistični ponudniki in tuji turistični agenti in organizatorji potovanj ter priložnost izkoristijo za krepitev uspešnih poslovnih partnerstev in iskanje novih priložnosti. Turistična borza je tudi enkratna priložnost za predstavitev in promocijo turistične ponudbe celotne Slovenije, saj se na SIW-u v okviru sproščenega druženja in ugodnih delovnih pogojih odvije več kot 3500 poslovnih sestankov in sreča več kot 250 ponudnikov slovenskega turističnega gospodarstva z izbranimi organizatorji in predstavniki turističnih agencij iz več kot 30-ih držav.

Za tuje udeležence so v okviru SIW-a organizirane študijske ture, kjer se lahko neposredno srečajo in podrobneje spoznajo pestro turistično ponudbo naše dežele. Avrigo bo z avtobusi najvišje kategorije tuje partnerje dogodka popeljal na Predstavitveno turo pred začetkom dogodka, na kateri bodo predstavljene ključne turistične točke Slovenije in na tri 2-dnvene ture - Zelena, Aktivna, Zdrava, na katerih bodo podrobneje predstavljena neokrnjena narava Dolenjske, Triglavski narodni park ob vznožju Julijcev in blagodejni zdravilni učinki slovenskih zdravilišč.