avrigotours

potovalna agencija

Igralci Ene žlahtne štorije so prišli pozdraviti svoje oboževalce

Ljubljana, 15. 5. 2017 – Peta sezona Ene žlahtne štorije se izteka, a navdušenje nad serijo ne usiha. Na zdaj že tradicionalno Eno žlahtno doživetje v Brdih je prišlo več kot 300 oboževalcev sage o družini Špacapan. V družbi igralcev so se sprehodili med trtami in kot prvi prisluhnili taktom popolnoma nove pesmi, ki jo bomo lahko slišali ob zaključku sezone.

Eno žlahtno doživetje se je začelo na Jesenicah, kamor je karavano popotnikov prišel iskat muzejski vlak. Na prvi postaji na Bledu se je v vlak vkrcala tudi Gabi (Valentina Plaskan), ki v živo pri ljubiteljih serije ni vzbujala take groze, kot jo ob gledanju Ene žlahtne štorije.

V Kanalu so se obiskovalci presedli v avtobuse Avrigo, pridružili pa so se jim tudi prav posebni vodniki – Berto (Janez Starina), Marko (Franko Korošec), Bonifacij (Milan Vodopivec) in Gabi  so jih popeljali po najbolj znanih lokacijah v Brdih.

Ustavili so se na Grediču, se sprehodili med trtami, v Biljani so si ogledali Tonkin grob in Oštarijo, kjer so zanje domačini pod okriljem TIC Brda pripravili prisrčen sprejem.

Izlet so sklenili v Vinski kleti Goriška brda, kjer so jih pozdravili še preostali člani igralske zasedbe ter prisrčni Brici na čelu z županom Francem Mužičem, ki so 'Štorijcem' na stežaj odprli svoja vrata in vinograde ter jim pomagali pri snovanju zgodb, ki že pet sezon zabavajo slovenske televizijske gledalce.

Zadnje poglavje Ene žlahtne štorije bomo na Planet TV predvajali v petek, 2. junija, ob 20. uri.

Eno žlahtno doživetje smo organizirali Planet TV, Slovenske železnice, Avrigo Tours, Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda, produkcijska hiša Mangart in Klet Brda.