Delavnice Avrigo

Skrbimo, da z nami vedno potujete varno in udobno. Naši avtobusi so redno vzdrževani v okviru stalnih služb za vzdrževanje in popravila gospodarskih vozil v podjetju Avrigo d.o.o..

Strokovno usposobljeno osebje v sodobno opremljenih delovnih prostorih temeljito in zanesljivo opravi vsa popravila in vzdrževalne posege na voznem parku.

 

Interni tehnični pregledi

IMG_3482.jpgInterni tehnični pregledi so namenjeni preventivnemu odkrivanju morebitnih napak na avtobusih. Motorna vozila, s katerimi se opravlja prevoze skupin otrok, morajo biti, v skladu s pravilnikom, ki ureja notranjo kontrolo (Pravilnikom o posebnih pogojih za vozila, s katerimi se prevaža skupine otrok), poleg rednih polletnih tehničnih pregledov, pregledana tudi mesečno, s strani notranje kontrole.

 

 


 

 

 

Vzdrževanje voznega parka

IMG_3460.jpgZajema opravljanje rednega vzdrževanja, servisiranja ter popravil avtobusov. Vzdrževanje izvaja osebje, usposobljeno na številnih mehaničnih področjih. V oddelku elektrotehnike – elektronike se opravlja preventivna diagnostika posameznih sklopov in elektronskih naprav. Pomemben oddelek predstavlja tudi redno vzdrževanje klimatskih in grelnih naprav. Dve delovni izmeni zagotavljata servisiranje in popravilo avtobusov z zagotovljeno kvaliteto. Mobilni servis pa poskrbi, da se morebitne okvare avtobusov na terenu odpravijo v najkrajšem času.


 

 

 

 

Avtopralnica

IMG_3490.jpgV sklopu delavnic in parkirišča je nameščena avtomatska pralnica za pranje avtobusov. S pomočjo odmaščevalcev poskrbimo za ekološko predelavo odpadne vode. Redno čiščenje voznega parka zagotavlja daljšo življensko dobo avtobusov, privlačnejši videz in zadovoljstvo potnikov.